Podstawy rachunkowości. Zasadnicza szkoła zawodowa kucharz małej gastronomii

podręcznik

Wydawnictwo Ekonomik
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

 Podręcznik dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu `Podstawy rachunkowości gastronomicznej`. Zgodny z podstawą programową i programem nauczania 512 [05]/SZ/MENiS/2002.05.08 zatwierdzonym przez MEN.
 Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach pod numerem 02/2009.
(Patrz: Wykaz podręczników szkolnych przeznaczonych do kształcenia w zawodach i w profilach kształcenia ogólnozawodowego dopuszczonych do użytku szkolnego po dniu 1 stycznia 2002 r.)
 Podręczniki wpisane do tego wykazu mogą być stosowane w szkołach w roku szkolnym 2014/2015 i w latach następnych. Zgodnie z wprowadzonymi w 2014 r. zmianami w ustawie o systemie oświaty w szkołach można w pełni stosować podręczniki, które zostały dopuszczone do użytku szkolnego i znajdują się w wykazach podręczników szkolnych opublikowanych na stronie internetowej MEN. Podręcznik `Podstawy rachunkowości` spełnia oba te warunki, może więc być stosowany w szkołach.

Książka zawiera:
  - 23 rysunki
  - 13 tabel
  - 62 przykłady
  - 21 wzorów
  - 242 ćwiczenia
  - 190 stron formatu B5
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Ekonomik
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Podstawy rachunkowości. Zasadnicza szkoła zawodowa kucharz małej gastronomii

4.5/5 ( 4 oceny )
  • 5
    2
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0