Podstawy rachunkowości. Zasadnicza szkoła zawodowa kucharz małej gastronomii
podręcznik
Wydawnictwo Ekonomik |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Podręcznik dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu `Podstawy rachunkowości gastronomicznej`. Zgodny z podstawą programową i programem nauczania 512 [05]/SZ/MENiS/2002.05.08 zatwierdzonym przez MEN.Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach pod numerem 02/2009.
(Patrz: Wykaz podręczników szkolnych przeznaczonych do kształcenia w zawodach i w profilach kształcenia ogólnozawodowego dopuszczonych do użytku szkolnego po dniu 1 stycznia 2002 r.)
Podręczniki wpisane do tego wykazu mogą być stosowane w szkołach w roku szkolnym 2014/2015 i w latach następnych. Zgodnie z wprowadzonymi w 2014 r. zmianami w ustawie o systemie oświaty w szkołach można w pełni stosować podręczniki, które zostały dopuszczone do użytku szkolnego i znajdują się w wykazach podręczników szkolnych opublikowanych na stronie internetowej MEN. Podręcznik `Podstawy rachunkowości` spełnia oba te warunki, może więc być stosowany w szkołach.
Książka zawiera:
- 23 rysunki
- 13 tabel
- 62 przykłady
- 21 wzorów
- 242 ćwiczenia
- 190 stron formatu B5
Szczegóły | |
Dział: | Podręczniki szkolne |
Wydawnictwo: | Ekonomik |
Oprawa: | miękka |