Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT / Katarzyna Osiekowicz Difin | Podręczniki w Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT

podręcznik

  • Wydawnictwo Difin
  •  

  • Wysyłamy w 24h - 48h + czas dostawy

Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT - opis produktu:

Podręcznik `Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT` jest kompleksowym opracowaniem pozwalającym na opanowanie obsługi programu Subiekt GT oraz przygotowaniem się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe.

Książka opisuje podstawowe kroki, jakie wykonuje przedsiębiorca podczas prowadzenia ewidencji dokumentacji handlowej i stanowi przewodnik obejmujący: instruktaż założenia firmy, wprowadzania podstawowych danych kontrahentów i towarów, wystawiania dokumentów.

W podręczniku zawarto zadania praktyczne, powiązane ze sobą analogią wykonywanych operacji gospodarczych.

Publikacja adresowana jest do uczniów, słuchaczy oraz nauczycieli kursów kształcących w ramach kwalifikacji AU.20, AU.25.
S
Szczegóły
  • RecenzjeRecenzje
  • Podręcznik
  • Organizacja sprzedaży w programie Subiekt GT
4.7/5 ( 7 ocen )
    5
    6
    4
    0
    3
    1
    2
    0
    1
    0

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Podręcznik został opracowany zgodnie z założeniami nowej podstawy programowej dla zawodu technik logistyk. Zawiera systematyczną prezentację powiązanych tematyczne efektów nauczania, opisanych w trzeciej części kwalifikacji A.30 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach...

  • Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw...

  • Podręcznik pt. Organizacja i monitorowanie procesów produkcyjnych został opracowany zgodnie z założeniami nowej podstawy programowej dla zawodu technik logistyk i zawiera systematyczną prezentację powiązanych tematyczne efektów nauczania, opisanych w pierwszej części kwalifikacji A.30 `Organizacja...

  • Magazyn jest nieodzownym elementem systemu logistycznego. Bez prawidłowego funkcjonowania magazynów trudno sobie wyobrazić sprawny przepływ towarów w łańcuchach dostaw na drodze od producentów do ostatecznych odbiorców. Takie podejście wymaga stosowania odpowiedniej technologii oraz sprawnej...

  • Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości...

  • Podręcznik obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu `Organizacja sprzedaży`. Może być także wykorzystywany do przedmiotów `Organizacja i technika sprzedaży` oraz `Organizacja i technika handlu`.