Organizacja pracy w hotelarstwie część 2. Technik hotelarstwa / Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne 43,20 zł | Podręczniki w Gandalf.com.pl
Kategorie

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2. Technik hotelarstwa

podręcznik

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2. Technik hotelarstwa - opis produktu:

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Numer dopuszczenia:11/2011
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Organizacja pracy w hotelarstwie część 2. Technik hotelarstwa
4.6/5 ( 5 ocen )
    5
    4
    4
    0
    3
    1
    2
    0
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 - Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych,...

  • Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby...

  • Zakres:  - kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) Podręcznik do nauki:  - podstawowych zagadnień z turystyki,  - analizowania turystycznej bazy noclegowej w Polsce,  - standaryzowania obiektów hotelarskich,  - przystosowania obiektów hotelarskich do potrzeb...

  • Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika...

  • W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe...

  • Organizacja pracy w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części. W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelarstwa na świecie i w Polsce z akcentem...