Organizacja pracy służby pięter. Kwalifikacja T.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa / Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne 44,29 zł |
Kategorie

Organizacja pracy służby pięter. Kwalifikacja T.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa

podręcznik

Organizacja pracy służby pięter. Kwalifikacja T.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa - opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.12 (Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności rozróżnienia stanowisk pracy w dziale służby pięter, rodzajów jednostek mieszkalnych, prac porządkowych, technik sprzątania oraz obsługiwania sprzętu i urządzeń do utrzymywania czystości. Wiedza teoretyczna jest poparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby jej zastosowania.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Organizacja pracy służby pięter. Kwalifikacja T.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa
4.7/5 ( 13 ocen )
    5
    12
    4
    0
    3
    0
    2
    0
    1
    1
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 - Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych,...

  • Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw...

  • Podręcznik jest przeznaczony dla młodzieży techników i szkół policealnych o profilu technik administracji. Omówiono w nim następujące zagadnienia: - charakterystyka pracy biurowej; - przepisy bezpieczeństwa i higieny pracy; - zarządzanie biurem; - redagowanie pism; - organizacja obiegu...

  • W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe...

  • Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika...

  • W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe...