Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych / Renata Szajna, Danuta Ławniczak WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Kategorie

Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

podręcznik

Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - opis produktu:

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych - przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
4.3/5 ( 15 ocen )
    5
    11
    4
    2
    3
    0
    2
    0
    1
    2
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości w...

  • Podręcznik do kwalifikacji MG.12 (Obsługa, diagnozowanie oraz naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych) opracowany zgodnie z podstawą programową 2017 kształcenia w zawodach elektromechanik pojazdów samochodowych i technik pojazdów samochodowych w pełni pokrywa również...

  • Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie opisuje podstawowe procedury stosowane w...

  • Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki:  - sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),  - zwyczajów żywieniowych różnych narodów,  - serwisu specjalnego i sztuki barmańskiej,  - obsługi gości hotelowych oraz organizacji...

  • Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki:  - organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej,  - umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera,  - czynności związanych z obsługą gości,  - opracowywania karty menu oraz doradzania...

  • Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biurowych, rezerwacji oraz prowadzenia korespondencji związanej z funkcjonowaniem obiektu hotelarskiego. Wiedza...