Gastronomia Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. kwalifikacja T.6

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.

Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.
OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Gastronomia Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. kwalifikacja T.6

4.4/5 ( 23 ocen )
  • 5
    18
  • 4
    1
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    2