Gastronomia Tom II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz Kwalifikacja (T.6.) / Małgorzata Konarzewska WSiP Wydawnictwa
Kategorie

Gastronomia Tom II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz Kwalifikacja (T.6.)

podręcznik

Gastronomia Tom II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz Kwalifikacja (T.6.) - opis produktu:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Gastronomia Tom II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz Kwalifikacja (T.6.)
4.6/5 ( 49 ocen )
    5
    42
    4
    1
    3
    0
    2
    3
    1
    3
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i...

  • Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową...

  • Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w...

  • Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

  • Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

  • Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki:   - podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,   - umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności...