Gastronomia Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6 - Agnieszka Kasperek, Marzena Kondratowicz WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne - Podręczniki | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Gastronomia Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6

Tom 1

podręcznik

Gastronomia Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6, Tom 1 - opis produktu:

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.

Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Gastronomia Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6 Tom 1, pochodzi z wydawnictwa WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Dedykowany jest do: Liceum i technikum / Klasa 1-3 / Przedmioty zawodowe.
S
Szczegóły

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Podręcznik
Gastronomia Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii KW.T.6, Tom 1

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.