Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podstawy rachunkowości i finansów w hotelerstwie

Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

podręcznik

Wydawnictwo Rea
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Może też stanowić materiał pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelastwa i gastronomii.

Książka omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu oraz zagadnienia dotyczące analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podstawy rachunkowości i finansów w hotelerstwie, Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

4.8/5 ( 6 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0