Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podręcznik

Technik hotelarstwa

podręcznik

Wydawnictwo Difin
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Ćwiczenia i zadania o różnym stopniu trudności zawarte w podręczniku pozwalają na dobre zrozumienie i utrwalenie przedstawionych zagadnień oraz praktyczne przyswajanie wiedzy. Wzbudzają ciekawość i zachęcają do poszerzania wiadomości. Podręcznik napisany jest przystępnym językiem. Zawiera wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy oraz słowniczek ważnych terminów. Podręcznik składa się z trzech podstawowych części: ekonomicznej, rachunkowej i prawnej. Treści zamieszczone w podręczniku uwzględniają stan prawny na 31.08.2009 r.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Difin
Oprawa: miękka
Okładka: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Ekonomia i prawo w hotelarstwie. Podręcznik, Technik hotelarstwa

4.5/5 ( 4 oceny )
  • 5
    3
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0