Analiza techniczna w przemyśle spożywczym - Bohdan Drzazga WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne - Podręczniki | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym

podręcznik

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym - opis produktu:

W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym pochodzi z wydawnictwa WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Dedykowany jest do: Liceum i technikum / Klasa 1-3 / Przedmioty zawodowe.
S
Szczegóły

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Podręcznik
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.