SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie
Autor

Marek Zaremba - biografia

Marek Zaremba – bloger i autor książek o zdrowym odżywianiu. Jest dyplomowanym dietoterapeutą oraz specjalistą w dziedzinie medycyny komórkowej, medycyny chińskiej i terapeutą I stopnia medycyny świętej Hildegardy. Jego dorobek literacki to przede wszystkim poradniki uczące zdrowego i odpowiedzialnego odżywiania, które pozwoli zachować zdrowie i ustrzec się przed poważnymi chorobami takimi jak cukrzyca, choroby serca, nowotwory. Wiedzę, którą przekazuje w książkach Zaremba, czerpie nie tylko z nauki, ale i z własnych doświadczeń. Przez lata poznawał medycynę z drugiej strony – jako pacjent. W tym czasie poddawał się różnym metodom leczenia od tych standardowych, przez psychologię i ziołolecznictwo, po medycynę ludową. Swoją wiedzą dzieli się zarówno w książkach, jak i na warsztatach „Gotuj zdrowo” i w akademii kulinarnej „Kulinarne”. Organizuje również turnusy, w których czasie razem z uczestnikami przechodzi post jaglany. O zasadach zdrowego odżywiania wg Marka Zaręby przeczytać można również w jego książkach. Do tej pory na rynku pojawiło się kilka tytułów m.in. „Jaglany detoks”, „Jaglany detoks dla biegaczy” i „Jaglany detoks. Kolejny krok”. Objaśniają one zasady jaglanego postu oraz uczą, jak zachować umiar w jedzeniu i wykluczyć z codziennej diety szkodliwe produkty. Dietetyk w swoich poradnikach podpowiada też jak korzystać z superfoods, czyli tej naturalnej i nieprzetworzonej wytworzonej z wysokiej jakości składników odżywczych i witamin. Książki Marka Zaręby okazały się prawdziwymi bestsellerami. Sięgają po nie zarówno osoby stawiające na zdrowe życie, jak i chcące zrzucić kilka nadprogramowych kilogramów. 

W księgarni internetowej Gandalf znajdziesz 23 książek, których autorem jest: Marek Zaremba. Dostępne formaty: miękka, twarda.
Tytuły autora dostępne są w kategoriach: poradniki, kulinaria, nauki humanistyczne, sport i rekreacja, poradniki, kulinaria.

Na książki autora Marek Zaremba mamy rabaty sięgające do 34%.
... ...