Wstęp do kulinariów - mobi, epub , eBook | Księgarnia Gandalf.com.pl
SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Ebook Wstęp do kulinariów mobi,epub mobi,epub

Raz kupujesz, pobierasz w wielu formatach.
Kupując wybrany plik otrzymujesz możliwość pobrania go w kilku aktualnie dostępnych formatach. Informacja o tym, jakie formaty przyporządkowane są do danego pliku, podana jest za tytułem oraz w ikonce multiformat.
  • mobi
  • epub

  • Promocja
    image-promocja

ebook

  • Wydawnictwo Ridero
  • Rozmiar pliku 5.47 MB
  • Zabezpieczenie Znak wodny
  • Produkt cyfrowy

Wstęp do kulinariów - mobi, epub - opis produktu:

Książka kucharska przeznaczona dla wszystkich młodych żon, jak i nieco starszych pań i panów poszukujących aspiracji w świecie gotowania oraz spędzania długich chwil przy pachnącej przyprawami korzennymi starej i tej zupełnie nowoczesnej kuchni, gdzie świat zapachów zniewala, a nie nuży.

eBook, multiformat: mobi, epub Wstęp do kulinariów - mobi, epub pochodzi z wydawnictwa Ridero. Autorem książki jest Ewa Konopka. Należy do gatunków: kulinaria.
S
Szczegóły
  • Dział: Ebooki pdf, epub, mobi, mp3
  • Kategoria: kulinaria
  • Wydawnictwo: Ridero
  • Rok publikacji: 2017
  • Język: polski
  • Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny)
  • Wprowadzono: 20.10.2017

eBookowe bestsellery z tych samych kategorii

produkt cyfrowy
-22%
produkt cyfrowy
-30% Nowość Solo. Moje samotne wspinaczki - mobi, epub
produkt cyfrowy
-18% Bestseller Gambit królowej - mobi, epub
produkt cyfrowy
-18% Nowość Konflikty w rodzinie - mobi, epub Bestseller Konflikty w rodzinie - mobi, epub

RECENZJE - eBook, multiformat: mobi, epub - Wstęp do kulinariów - mobi, epub

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.5/5 ( 2 oceny )
  • 5
    1
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: