RODO w szkole w sprawach kadrowo-płacowych - pdf / Michał Kowalski 16,64 zł | eBook w Gandalf.com.pl
Kategorie
  • image

E-book

RODO w szkole w sprawach kadrowo-płacowych - pdf

ebook

  • pdf

  • Wydawnictwo Wiedza i praktyka
  • Rozmiar pliku 0.99 MB
  • Zabezpieczenie Znak wodny
  • Produkt cyfrowy

RODO w szkole w sprawach kadrowo-płacowych - pdf - opis produktu:

Publikacja to konkretne, gotowe do zastosowania dla dyrektora szkoły rozwiązania związane ze stosowaniem w szkole nowych przepisów dotyczących ochrony danych osobowych.
S
Szczegóły
  • Dział: e-Książki pdf, epub, mobi, mp3
  • Kategoria: prawo,  inne
  • Wydawnictwo: Wiedza i praktyka
  • ISBN: 978-83-269-8058-9
  • Język: polski
  • Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny)
  • Wprowadzono: 13.03.2019

eBookowe bestsellery z tych samych kategorii

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

Cari Mora - mobi, epub

Thomas Harris

23,60 zł 29.51
produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -10%

E-book

produkt cyfrowy
  • -15%

E-book

Ogień i krew - mobi, epub

George R.R. Martin

39,57 zł 46.56
  • RRecenzje
  • eBook pdf
  • RODO w szkole w sprawach kadrowo-płacowych - pdf
0/5 ( brak ocen )
    5
    4
    3
    2
    1
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
image

Rekomendowane

produkt cyfrowy
  • -15%

E-book

Lena z 7a - mobi, epub, pdf

Beata Andrzejczuk

25,02 zł 29.43
produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

produkt cyfrowy
  • -15%

E-book

Cry baby - mobi, epub

Ginger Scott

20,82 zł 24.50
produkt cyfrowy
  • -20%

E-book

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Publikacja zawiera omówienie wszystkich zmian wprowadzonych przez ustawę z 21 lutego 2019 r. o zmianie niektórych ustaw w związku z zapewnieniem stosowania rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z...

  • Poznaj nowe obowiązki w zakresie ochrony danych osobowych, by uniknąć wysokich kar finansowych. Za złamanie zasad RODO 2018 grozi grzywna nawet do 20 mln euro. Zapłata takiej kwoty może doprowadzić do bankructwa niejednego zarządcę nieruchomości. Warto zatem już teraz przedsięwziąć odpowiednie...

  • Przepisy RODO muszą być również wdrożone w placówkach oświatowych. W jakim zakresie? Przedstawiamy publikację, która krok po kroku przeprowadzi przez nowe regulacje, a także wskaże najważniejsze działania w szkole i przedszkolu.

  • 47.87 zł
    33.51 zł

    Obowiązkowa dokumentacja przetwarzania danych osobowych z punktu widzenia administratora. Na gruncie ustawy o ochronie danych osobowych trzeba było prowadzić pewne dokumenty dotyczące bezpieczeństwa, przetwarzanych danych osobowych. Na gruncie RODO również trzeba prowadzić pewne dokumenty, różnią...

  • Publikacja zawiera omówienie wszystkich zmian wprowadzonych przez ustawę z 21 lutego 2019 r. o zmianie niektórych ustaw w związku z zapewnieniem stosowania rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z...

  • Podręcznik obejmuje efekty kształcenia zawarte w kwalifikacji A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji, część 2. Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych podstawy programowej kształcenia w zawodzie technik ekonomista. Kwestie kadrowo-płacowe występują w działalności każdego...