SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Otworzyłem lokal

Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

ebook

Wydawnictwo Poligraf
Data wydania 2020
Zabezpieczenie Znak wodny
Produkt cyfrowy
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Jacek Czauderna - twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat - doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym dystrybutorem kawy Jacobs i Piazza DOro oraz herbat Pickwick. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji UJ, a także MBA University of Bradford, London Management School.

`Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej` to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu - twórcę marki i sieci lokali.

Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. - Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni

Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. - Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni

Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. - Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu Jasiek zna się, DDTVN
S
Szczegóły
Dział: Ebooki pdf, epub, mobi, mp3
Wydawnictwo: Poligraf
Rok publikacji: 2020
Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny)

RECENZJE - eBook - Otworzyłem lokal, Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

5/5 ( 3 oceny )
  • 5
    3
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

Konrad

ilość recenzji:1

5-01-2021 12:12

Właściciel restauracji czy kawiarni musi być elastyczny. Scenariusza pandemii nie przewidział chyba nikt, ale branża przetrwa, ponieważ kochamy jeść, spotykać się z ludźmi, rozrywkę. ?Otworzyłem lokal? jest ok.

Czy recenzja była pomocna?

Atena

ilość recenzji:136

9-12-2020 19:09

Ubiera biznes w ramy procedur. Prezentuje scenki będące przestrogą, ale także drogowskazem dla początkujących. Nauka na cudzych błędach jest mniej kosztowna. Zachęcam do zakupu, wartość książki na pewno wrośnie wraz z upływem czasu.

Czy recenzja była pomocna?