SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Ebook Kuchnia: krok po kroku. Drób pdf

  • pdf

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

ebook

Wydawnictwo Self Publishing
Data wydania 2013
Zabezpieczenie Znak wodny
Produkt cyfrowy

Opis produktu:

Książka jest napisana w formie kursu, który pokazuje i opisuje krok po kroku każdą czynność, przy dzieleniu drobiu na części oraz luzowaniu kości, które jest niezbędne do przyżądzenia faszerowanego kurczaka oraz galantyn drobiowych. Zawiera kilka przykładowych przepisów kulinarnych, sporządzanych krok po kroku. Każdy krok jest ilustrowany zdjęciem.
S
Szczegóły
Dział: Ebooki pdf, epub, mobi, mp3
Kategoria: kulinaria
Wydawnictwo: Self Publishing
Rok publikacji: 2013
Język: polski
Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny)

Elżbieta Strylczuk-Kłucińska - przeczytaj też

eBookowe bestsellery z tych samych kategorii

RECENZJE - eBook pdf - Kuchnia: krok po kroku. Drób - pdf

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.3/5 ( 4 oceny )
  • 5
    3
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: