Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera
ebook
Wydawnictwo Wiedza i praktyka |
Data wydania 2014 |
Zabezpieczenie Znak wodny |
Produkt cyfrowy |
Opis produktu:
Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje wiele czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych podczas imprez, przyjęć okolicznościowych (np. poza zakładem gastronomicznym), świadczenia usług cateringowych. Do podstawowych jego obowiązków należy przede wszystkim przygotowanie sali konsumpcyjnej, obsługiwanie klientów zakładu, serwowanie potraw i napojów, pobieranie za to należności, obsługa klientów w ogródku na zewnątrz budynku. Przeprowadzanie instruktażu stanowiskowego ma na celu uzyskanie przez pracownika zatrudnionego na stanowisku kelnera informacji oraz zdobycie wiedzy z zakresu wymogów bezpiecznej pracy.
Szczegóły |
Dział: | Ebooki pdf, epub, mobi, mp3 |
Wydawnictwo: | Wiedza i praktyka |
Rok publikacji: | 2014 |