Żywienie w chorobach serca

podręcznik

  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Ludzie żyjący na zachodzie już od dawna wiedzą, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my?
My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory.
Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. A jak - dajemy wam gotową receptę.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Oprawa: miękka
Okładka: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Żywienie w chorobach serca

4/5 ( 2 oceny )
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0