SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Zupy, buliony, polewki (twarda)

czyli potrawy jedzone łyżką

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo AA
Oprawa twarda
Liczba stron 224
  • Dostępność niedostępny
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

W Polsce bardzo duże znaczenie dla rozwoju sztuki gotowania zup miała królowa Bona, która przywiozła do Polski warzywa. W XIX wieku na świecie rozpoczęto doświadczenia z suszonymi warzywami i przyprawami, czego efektem była późniejsza zupa w proszku i skondensowana - w puszce. Polskie słowo zupa pochodzi z języka niemieckiego i oznacza potrawę jadaną łyżką.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: AA
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wymiary: 174x246
Liczba stron: 224
ISBN: 978-83-610-6049-9
Wprowadzono: 15.09.2009

RECENZJE - książki - Zupy, buliony, polewki, czyli potrawy jedzone łyżką - Eleonora Trojan, Agnieszka Kozłowska

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.6/5 ( 7 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: