Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym

Podstawowe zagadnienia

książka

Wydawnictwo WNT Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy.

Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: WNT Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 01.07.2014

RECENZJE - książki - Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym, Podstawowe zagadnienia

4.6/5 ( 5 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0