Wegańska spiżarnia (twarda)

Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa

książka

Wydawnictwo Vivante
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?

Miyoko Schinner ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów.

W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
- przepisy na gotowe mieszanki ciast naleśników które możesz długo przechowywać,
- instrukcje przygotowania podstawowych sosów ciasteczek czy serów które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
- genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka wege bekon paluszki bezrybne pierś bezdrobiową a nawet wegańską wieprzowinę.

`Wegańska spiżarnia` podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Vivante
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 03.08.2018

RECENZJE - książki - Wegańska spiżarnia, Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa

4.7/5 ( 14 ocen )
  • 5
    12
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0