Wegańska spiżarnia (twarda)
Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsaksiążka
Wydawnictwo Vivante |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?Miyoko Schinner ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów.
W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
- przepisy na gotowe mieszanki ciast naleśników które możesz długo przechowywać,
- instrukcje przygotowania podstawowych sosów ciasteczek czy serów które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
- genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka wege bekon paluszki bezrybne pierś bezdrobiową a nawet wegańską wieprzowinę.
`Wegańska spiżarnia` podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Vivante |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 03.08.2018 |