Wedzenie dla smakoszy / Owocowa rewolucja / 505 sałatek, surówek i sałat z różnych (pakiet)
książka
Wydawnictwo Rea |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Pakiet zawiera trzy poradniki kulinarne:"Wędzenie dla smakoszy":
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach... Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia.
"Owocowa rewolucja. Niezwykłe właściwości zwykłych owoców":
Odkryj niezwykłe walory odżywcze, zdrowotne i smakowe owoców jagodowych: truskawek, malin, jagód, borówek i porzeczek. Poznaj ich zastosowanie w codziennej diecie: nie tylko jako dodatku do deserów, podstawy pysznych i zdrowych przecierów, konfitur i galaretek, ale także jako składnika dań obiadowych. Mało kto wie, że do kotletów wieprzowych idealnie pasuje czarna porzeczka, a łosoś smakuje najlepiej z sokiem malinowym. Proponujemy ciekawe połączenia smaków oraz intensywny zastrzyk naturalnych witamin. Owocowe rewolucje w kuchni sprawią ogromną frajdę Twojemu podniebieniu!
"505 sałatek, surówek i sałat z różnych krajów. Wycieczka po smakach całego świata bez odchodzenia od stołu":
Chcesz zaskoczyć gości niebanalnymi zestawieniami warzyw i dodatków? Podaj jedną z naszych wyjątkowych sałatek. A może chcesz mieć dietetyczne posiłki do pracy? Lub pyszne dania obiadowe, które można wykonać w kilka minut? Sałatki to idealna przystawka, samodzielne danie, popołudniowa przekąska lub zdrowe śniadanie. To najlepszy wybór dla wegetarian, bezglutenowców, osób ceniących lekkostrawną dietę. Sprawdź to! Nagrodą jest zdrowie.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Rea |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | pakiet |
Wprowadzono: | 19.10.2017 |