Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Przyjaciółka   Książka 37,28 zł
Paderborn Langer Tom 2   Książka 32,93 zł
Tajemnica domu Uklejów   Książka 37,49 zł

W piekarni Pięciu Przemian

Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

książka

Wydawnictwo Illuminatio
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

  Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe... oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
  Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
  Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
  Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!


Anna Czelej - ponad dwadzieścia lat temu zajęła się chińską filozofią przyrody oraz kuchnią Pięciu Przemian, od tamtej pory wciąż eksperymentuje z potrawami wegetariańskimi - tworząc nowe przepisy i fotografując swoje dokonania. Jest autorką dwóch świetnie przyjętych książek o gotowaniu według Pięciu Przemian.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Illuminatio
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 29.05.2015

RECENZJE - książki - W piekarni Pięciu Przemian, Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski

4.2/5 ( 10 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    1
  • 3
    2
  • 2
    1
  • 1
    0