W piekarni Pięciu Przemian
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąskiksiążka
Wydawnictwo Illuminatio |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe... oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Anna Czelej - ponad dwadzieścia lat temu zajęła się chińską filozofią przyrody oraz kuchnią Pięciu Przemian, od tamtej pory wciąż eksperymentuje z potrawami wegetariańskimi - tworząc nowe przepisy i fotografując swoje dokonania. Jest autorką dwóch świetnie przyjętych książek o gotowaniu według Pięciu Przemian.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Illuminatio |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 29.05.2015 |