Uprawiamy warzywa (twarda)
książka
Wydawnictwo Zysk I S-Ka |
Oprawa twarda w obwolucie |
Opis produktu:
Jeśli chodzi o smak i wartości odżywcze nic nie przebije smaku świeżo wykopanej marchwi i chrupiących liści sałaty. W książce "Uprawiamy warzywa" eksperci Royal Horticultural Society wyjaśniają, co należy wiedzieć, aby mieć czterdzieści różnych gatunków warzyw w ogrodzie i w kuchni. Z właściwą sobie energią i entuzjazmem Carol Klein udziela płynących z doświadczenia rad, jak uprawiać zielone przysmaki oraz mniej znane warzywa, takie jak rokietta, czosnek czy fenkuł włoski. Jej przyjazne dla środowiska i nieskomplikowane podejście do uprawy warzyw jest gwarancją sukcesu. Zarówno początkujących, jak i doświadczonych ogrodników zainspiruje wiedza RHS, czyniąca ten poradnik niezastąpionym na półce każdego miłośnika warzywnego ogrodu.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Zysk I S-Ka |
Oprawa: | twarda w obwolucie |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 19.03.2012 |