TORTY, CIASTA PRZEKŁADANE, ROLADY
książka
Wydawnictwo Prószyński i S-ka |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Tomik przeznaczony specjalnie dla entuzjastów słodkich wypieków, zatem większości z nas. Kto odmówi małego kawałka wspaniałego tortu z masą pomarańczowo-migdałową czy lekkiego torciku jogurtowego, ozdobionego sezonowymi owocami. A cóż Państwo powiedzą na roladę bananową czy marcepanową?Wszystkie przepisy tych wspaniałych słodkości znajdą Państwo w prezentowanej książeczce i, jak twierdzi autorka, każda pani, posługując się nimi, może zabłysnąć talentem cukierniczym. Seria: Encyklopedia Gotowania.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Prószyński i S-ka |
Oprawa: | twarda |
Wprowadzono: | 29.10.2004 |