Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności

książka

Wydawnictwo Systherm
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Systherm
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 30.07.2014

RECENZJE - książki - Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności

4.4/5 ( 8 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1