Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Sztuka gotowania (twarda)

książka

Wydawnictwo Buchmann
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Nowa książka autorki bestsellerowego `Leksykonu smaków`. Przełomowa książka, która odkrywa zasady leżące u podstaw wszystkich przepisów. Dzięki tej książce poczujesz się swobodniej w kuchni, nauczysz się jak `działają` przepisy, będziesz eksperymentować i bawić się smakami. Jeśli jesteś niewolnikiem książek kucharskich, a gotować umiesz tylko z nosem w przepisie, z pewnością jest to pozycja dla ciebie. Dzięki `Sztuce gotowania`, najnowszej książce autorki bestsellerowego Leksykonu smaków, dowiesz się, jak bawić się smakiem, a przede wszystkim jak po prostu gotować - bez odmierzonych proporcji i z góry ustalonych połączeń. W książce znajdziesz 77 podstawowych receptur, których opanowanie pozwoli ci na pełną improwizację w kuchni. Wystarczy tylko otworzyć się na porady autorki, przyswoić sobie kilka reguł i nagle z nudnego odtwarzacza przepisów staniesz się kuchennym maestro. `Sztuka gotowania` to niezwykle zabawna i inspirująca książka - po jej lekturze nic już nie będzie smakowało tak samo. To również jedyna i ostatnia książka kucharska, w która warto się zaopatrzyć. Dalej czekają was już tylko przygody przy palniku!
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Buchmann
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 06.06.2019

RECENZJE - książki - Sztuka gotowania

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1