ŚNIADANIE I LUNCH (twarda)
książka
Wydawnictwo Mak |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Formą drugiego śniadania połączonego z lunchem jest brunch. Na brunch przyrządza się potrawy lekkie, chociaż urozmaicone i sycące. Na stole nie powinno zabraknąć soków warzywnych, świeżych owoców, surówek, jajek i masła. Dobrze widziane są różne rodzaje chleba, wędlin, serów i dżemów. Amatorom ryb można zaproponować śledzie bismarki na plastrach jabłek z dekoracją ze śmietany, a osobom preferującym mięso - różowy rostbef czy cienkie plastry pieczeni cielęcej w delikatnym sosie z tuńczyka. W tej książce prezentujemy Państwu wiele przepisów kulinarnych, które znacznie ułatwią przygotowanie brunchu.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Mak |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 22.11.2007 |