Śledzie (twarda)

200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej

książka

Wydawnictwo Buchmann
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Śledzie, oprócz tego, że tradycyjnie znajdują się na wigilijnym stole są znakomitą przystawką sprawdzającą się podczas różnych uroczystości. Książka ta prezentuje 200 różnorodnych sposobów na smaczne i proste przyrządzanie i podawanie śledzi. Są tu tradycyjne receptury i ich nowe, zmodyfikowane warianty, potrawy z kuchni regionalnej i dania popularne u naszych sąsiadów, propozycje dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej i bardziej doświadczonych kucharzy.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Buchmann
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 09.11.2011

RECENZJE - książki - Śledzie, 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej

4.3/5 ( 3 oceny )
  • 5
    1
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0