SERY. Gatunki, rodzaje, smaki, przepisy na sałatki, przekąski, sosy, dania na gorąco, desery

książka

Wydawnictwo Klub Dla Ciebie
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Sery - to jeden z najstarszych, znanych człowiekowi produktów spożywczych. Dokładnie nie wiadomo, kiedy i gdzie wyprodukowano pierwszy ser. Najprawdopodobniej stało się to ponad 10 000 lat temu, kiedy to udomowiono w Mezopotamii kozy i owce. Dzisiaj przegryzając ulubiony ser smakowitymi winogronami i popijając lampką wina z wdzięcznością myślimy o przodkach. Ser króluje w kuchni pod różnymi postaciami. W książce znajduje się ponad 300 przepisów na dania z serem jako głównym składnikiem, dodatkiem lub deserem. W każdej postaci jest niezwykły, pełen aromatu i smaku. Podane przepisy pochodzą z różnych stron świata i pokazują, jak bardzo jesteśmy w kuchni pomysłowi.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
Oprawa: twarda
Wprowadzono: 27.11.2006

RECENZJE - książki - SERY. Gatunki, rodzaje, smaki, przepisy na sałatki, przekąski, sosy, dania na gorąco, desery

4.5/5 ( 6 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0