Ryby i owoce morza (twarda)
Ponad 100 wspaniałych przepisów książka
Wydawnictwo Olesiejuk |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Ryby i owoce morza to ważny element naszego pożywienia, stanowiący znakomite antidotum na wiele chorób i dolegliwości. Ich mięso zawiera dużo wysokiej klasy białka oraz witamin i substancji mineralnych, a mało soli. Białe mięso ma też niewiele tłuszczu, a świeże ryby tłuste dostarczają organizmowi kwasów omega-3 uważanych za niezbędne do zapobiegania choroby wieńcowej, a także innym schorzeniom. Poza tym ryby są po prostu smaczne! Wypróbuj więc zawarte w tej książce przepisy i delektuj się każdym kęsem.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Olesiejuk |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 20.01.2011 |