książka
Wydawnictwo Znak |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman - weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada:
- Czym zastąpić nabiał i jajka?
- Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
- Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?
Paweł Ochman - weganin, autor bloga Weganon, farmaceuta. Jak mawiają jego przyjaciele: `Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach`. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Znak |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 11.10.2017 |