Przetwory domowe z owoców
Kompoty, konfitury, nalewki i inne książka
Wydawnictwo Rea |
Oprawa miękka |
Opis produktu:
W książce znajdują się tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne przepisy na przetwory z owoców (np. gruszki, jabłka, śliwki, arbuzy, truskwaki) i jagód (np. jeżyny, jagody, jarzębina). Mamy do wyboru: marynaty, konfitury, dżemy, marmolady, kompoty, słodkie desery, nalewki, likiery, soki. Dowiemy się nie tylko jak je przygotować ale również jak przechowywać w postaci świeżej i przetworzonej (np. suszone czy mrożone) oraz jakie mają właściwości lecznicze i spożywcze. - owoce kwaszone, konfitury, marynaty - przyprawy, sosy, octy - dodatki do pierwszych i drugich dań - przetwory deserowe z owoców i jagód - nalewki, nastoje, likiery
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Rea |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 20.08.2014 |