Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów - PRACA ZBIOROWA - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów

książka

  • Wydawnictwo Kurpisz
  • Oprawa twarda
  • Ilość stron 196
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Dostępność niedostępny
  • Okazje na książki w promocji!

Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów - opis produktu:

Publikacja zawiera w pierwszej części wskazówki do pieczenia chleba, bułek, bab, mazurków i tortów, druga przyrządzania lodów, różnych i, ponczów, likierów, wódek i nalewek. Poprzedza je rozbiór wszystkich artykułów, w skład pieczywa wchodzących, tak pod względem technicznym, jak i chemicznym.

Książka Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów pochodzi z wydawnictwa Kurpisz. Publikacja jest pracą zbiorową . Należy do gatunków: kulinaria, Desery i ciasta. Książka Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów liczy 196 stron. Jej wymiary to 147x211.
S
Szczegóły
  • Dział: Książki
  • Kategoria: kulinaria,  Desery i ciasta
  • Wydawnictwo: Kurpisz
  • Oprawa: twarda
  • Wymiary: 147x211
  • Ilość stron: 196
  • ISBN: 83-88841-71-8
  • Wprowadzono: 06.04.2006

RECENZJE - Książka - Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.3/5 ( 6 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: