Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów

książka

Wydawnictwo Kurpisz
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Publikacja zawiera w pierwszej części wskazówki do pieczenia chleba, bułek, bab, mazurków i tortów, druga przyrządzania lodów, różnych i, ponczów, likierów, wódek i nalewek. Poprzedza je rozbiór wszystkich artykułów, w skład pieczywa wchodzących, tak pod względem technicznym, jak i chemicznym.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Kurpisz
Oprawa: twarda
Wprowadzono: 06.04.2006

RECENZJE - książki - Praktyczne przepisy Ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierków, lodów i likierów

4.3/5 ( 6 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0