SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Pieczywo domowe

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Graf-ika
Oprawa miękka
Liczba stron 42
  • Dostępność niedostępny
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

Reprint oryginału wydanego w 1928 roku. Ponad 100 prostych, tradycyjnych przepisów na domowe wypieki: chleba (jasnego i ciemnego), bułek i słodkich rozmaitości. Wydanie broszurowe. Znajdują się tu przepisy na m.in. chleb, chleb żytni, razowy; chleb z kartoflami, chleb na serwatce, suchary żytnie, postne, bułki postne, bułki postne na oliwie, bułki bez jaj i masła, bułki parzone, bez jaj i masła, bułki wiejskie, codzienne, strucle maślane, strucle orzechowe, rogaliki, sucharki, obwarzanki, baby, rurki z kremem i wiele, wiele innych.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Graf-ika
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 165x240
Liczba stron: 42
ISBN: 978-83-61889-59-5
Wprowadzono: 20.02.2019

RECENZJE - książki - Pieczywo domowe - Elżbieta Kiewnarska

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.3/5 ( 4 oceny )
  • 5
    1
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

Alicja

ilość recenzji:4

24-10-2022 14:15

Zweryfikowany zakup

Autor tej opinii jest naszym klientem. Kupił ten produkt w naszym sklepie.

Wszyscy dobrze wiemy, jak istotne w naszym codziennym życiu jest spożywanie tradycyjnego pieczywa. Szczególnie jest to pierwszorzędną regułą podczas dorocznych świąt, gdy od zakupionego pieczywa wymagamy świeżości i jakości. Duże sklepy bardzo często nie są w stanie nam tego zapewnić, dlatego musimy nauczyć się wypiekać nasze własne pieczywo: chlebek z chrupiącą skórką, pachnące przepysznie bułeczki, a dla nowocześniejszych czy wybrednych podniebień np. bagietki czy pieczywo dietetyczne. Niniejsza książeczka przypomina właśnie to co najlepsze z chowanych w szufladzie przez nasze babcie i prababcie przepisów. Wspaniała lektura dla każdego z nas i miły, praktyczny upominek.

Opinia bierze udział w konkursie

Czy recenzja była pomocna?