ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego + gadżet (twarda)
książka
Wydawnictwo Flow Books |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania? Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce - erVegan.com. Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki. A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka. Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Flow Books |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 03.12.2019 |