Miód. Potrawy na każdą okazję (twarda)
książka
Wydawnictwo RM |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Smak, barwa i konsystencja miodu różnią się w zależności od miejsca jego pochodzenia. Jednak jest coś, co łączy wszystkie miody - niepowtarzalny słodki smak. Dzięki tej książce poznasz niecodzienne zastosowanie miodów zarówno jednokwiatowych (lipowego, lawendowego, wrzosowego itp.), jak i wielokwiatowych (z kwiatów leśnych, stepowych, górskich itp.).Autorka z szerokiej gamy dostępnych miodów dobrała do potraw te, które wydobywają smak dania lub nadają mu niepowtarzalną słodką bądź korzenną nutę.
W książce znajdziesz wyjątkowe i urozmaicone przepisy na przepyszne potrawy z dodatkiem miodu: przystawki, zupy, dania główne, desery... Sałatki, szaszłyki, dania gotowane lub pieczone, potrawy słodkie, słodko-kwaśne, i orzeźwiające napoje...
Na każdą okazję, na każdą zachciankę, dla każdego podniebienia!
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | RM |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 14.09.2010 |