Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika (twarda)
książka
Wydawnictwo Multico |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.W serii `Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej` prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
`Mięso` to siódmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,
* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,
* czym się różnią filety od kotletów,
* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,
* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Multico |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 29.04.2011 |