Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika (twarda)

książka

Wydawnictwo Multico
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii `Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej` prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

`Mięso` to siódmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,
* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,
* czym się różnią filety od kotletów,
* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,
* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Multico
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 29.04.2011

RECENZJE - książki - Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika

4/5 ( 2 oceny )
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0