Mięsa. Najlepsze potrawy i marynaty
książka
Wydawnictwo Świat Książki |
Oprawa miękka |
Opis produktu:
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Świat Książki |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 26.06.2015 |