Menedżer gastronomii Część 1 - Jan Marek Mołoniewicz - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Menedżer gastronomii Część 1 (miękka)

książka

Menedżer gastronomii Część 1 - opis produktu:

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem.

Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny.
W poradniku podano wiele przykładów - wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
`Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora `Ciemna strona Gastronomii - jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników`, zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.
Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.

Jan Marek Mołoniewicz (MBA) - praktyk gastronomii oraz specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel firmy szkoleniowej, trener oraz autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych `Nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii` w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Książka Menedżer gastronomii Część 1 pochodzi z wydawnictwa MOJA Consulting. Autorem książki jest Jan Marek Mołoniewicz. Należy do gatunków: kulinaria, inne, poradniki, praca, biznes. Książka Menedżer gastronomii Część 1 liczy 263 stron. Jej wymiary to 171x239. Oprawa jest miękka.
S
Szczegóły

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

  • -42%
Mój ślub, mój styl twarda
52,15 zł 89.91
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka
  • -38%
Insulinooporność Łatwe lunchboxy miękka
23,45 zł 37.82
Wysyłka w 24h
Dodaj do koszyka
  • -37%
Nie chcę o tym mówić Jak poradzić sobie z męską depresją miękka
25,20 zł 39.99
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka
  • -30%
Silniejszy każdego dnia Droga do formy miękka
38,48 zł 54.98
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka
  • -42%
Jadłonomia po polsku twarda
40,54 zł 69.90
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka

Jan Marek Mołoniewicz - przeczytaj też

  • -20%
Menedżer gastronomii Część 2 miękka
67,82 zł 84.78
Wysyłka w 2-3 dni
Dodaj do koszyka
  • -35%
Sprzedaż w gastronomii Część 1 i 2 pakiet
128,38 zł 197.51
Wysyłka w 2-3 dni
Dodaj do koszyka

Mikołaj Poleca

  • -35%
Kuchnia polskich Kresów twarda
25,87 zł 39.81
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka
  • -37%
Potrawy wigilijne
5,65 zł 8.97
Wysyłka w 2-3 dni
Dodaj do koszyka
  • -31%
Magiczne jedzenie, czyli strawa dla Ciała i dla Ducha miękka
21,06 zł 30.52
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka
  • -39%
Przy jednym stole 100 przepisów z mięsem i wegańskich twarda
42,64 zł 69.90
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka
  • -28%
  • -35%
Owsianki 60 zaskakujących przepisów miękka
32,41 zł 49.86
Wysyłka w 24-48h
Dodaj do koszyka

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Menedżer gastronomii Część 1

4.5/5 ( 28 ocen )
    5
    22
    4
    2
    3
    2
    2
    1
    1
    1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

brak oceny

C.

  • 17-11-2018
  • 11:56

Bardzo przydatny poradnik, napisany w przystępny sposób. Chyba jedyny taki opisujący większość spraw, nad którymi trzeba zapanować w restauracji i dający konkretne rozwiązania.

Czy recenzja była pomocna?