SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Łowcy smaków Cztery pory roku (twarda)

Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo REBIS
Data wydania 2018
Oprawa twarda
Liczba stron 304
  • Wysyłamy w 24h
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

Pysznie, zdrowo i sezonowo!
W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok. Gotowanie niech ci umilą artystyczne plamy barwne, stworzone specjalnie przez autorkę dla podkreślenia wachlarza odcieni i kolorów każdej z pór roku. I ty stwórz swoje małe smakowite arcydzieła!
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: kulinaria,  kuchnia bezglutenowa,  Potrawy wegetariańskie
Wydawnictwo: REBIS
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Rok publikacji: 2018
Wymiary: 246x260
Liczba stron: 304
ISBN: 9788380624351
Wprowadzono: 16.11.2018

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

RECENZJE - książki - Łowcy smaków Cztery pory roku, Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru - Ina Rybarczyk

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.6/5 ( 5 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: