Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

KUCHNIA WŁOSKA

książka

Wydawnictwo Elipsa
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Część pierwsza książki to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Składniki są pokazane na zdjęciach, nazwane, określone są ich własności kulinarne. Część druga to przepisy. Uwzględniają one klasyczne dania kuchni włoskiej od minestrone, tragliatelle alla bolognese, poprzez sycylijską pizzę, risotto, polentę, krewetki smażone z czosnkiem, osso buco, po potrawy ze świeżych warzyw, sałatki i niezapomniane desery, jak tiramisu, zabaglione czy włoski sernik z sera ricotta. Przepisy są łatwe do wykonania a szczegółowe instrukcje ilustrowane są kolejnymi etepami prac i gotowymi daniami.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Elipsa
Oprawa: miękka
Wprowadzono: 26.08.2008

RECENZJE - książki - KUCHNIA WŁOSKA

4.3/5 ( 3 oceny )
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0