Kuchnia tajska. Szybko i smacznie (twarda)
książka
Wydawnictwo Olesiejuk |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
Kuchnia tajska jest niesamowicie różnorodna, pełna interesujących konsystencji i smaków. Łączy w sobie to co najlepsze w innych kuchniach orientalnych: egzotyczne smaki Malezji, ostrość syczuańskiej kuchni chińskiej, kokosowe sosy z południowych Indii i aromatyczne przyprawy Arabii. Szybkie i proste przepisy na potrawy kuchni tajskiej. Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania. Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy. Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego. Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Olesiejuk |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 18.02.2013 |