Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku

Część 2, Gotowanie w terenie

książka

Wydawnictwo Pascal
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części Kuchni survivalowej prezentujemy różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia - w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Niezwykły toolbook tym razem wyposażyliśmy w sól - trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie. Toolbook zawiera: - przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej) - prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie) - techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki - filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR - sól, linijkę calową i centymetrową
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Pascal
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 25.10.2017

RECENZJE - książki - Kuchnia survivalowa bez ekwipunku, Część 2, Gotowanie w terenie

4.6/5 ( 14 ocen )
  • 5
    10
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0