KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA - opis produktu:
150 wspaniałych przepisów znad Morza Śródziemnego, w których odtwarzamy smaki, aromaty i barwy słonecznych pejzaży.
Dania słodkie i pikantne, tradycyjne i nowoczesne, włoskie crostini i pieczone papryki, marokańska harira, libański gulasz z ciecierzycy i bakłażanów, francuski cassoulet oraz hiszpański cream catalana.
Przepisy na przystawki, zupy, dania warzywne, sałatki, ryby i owoce morza, potrawy mięsne, z drobiu i dziczyzny, wypieki z mąki, nasion i ziaren, desery i łakocie.
Barwne fotografie przy każdym przepisie ułatwiają przygotowanie, a wspaniałe zdjęcie gotowej potrawy zachęca do kucharzenia.
Szczegółowy wstęp opisuje wygląd i zastosowanie wszystkich składników potrawy.
Książka KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA pochodzi z wydawnictwa Arkady. Autorami książki są Joanna Farrow, Jacqueline Clark. Książka KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA liczy 256 stron. Jej wymiary to 235x300. Szczegóły - Dział: Książki
- Wydawnictwo: Arkady
- Oprawa: twarda
- Wymiary: 235x300
- Ilość stron: 256
- ISBN: 83-213-4105-5
- Wprowadzono: 25.03.2004
- -22%

- -23%

- -35%

- -12%

- -33%

Artysta miękka 16,75 zł 25.00
Wysyłamy dzisiaj
Dodaj do koszyka
- -35%

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.