SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Kuchnia polska

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Arystoteles
Oprawa miękka
Liczba stron 272
  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

Małgorzata Puzio - aktorka, prezenterka kulinarna. Od czterech lat gospodyni kącika kulinarnego w Pytaniu na śniadanie TVP2, gdzie z prawdziwą pasją prezentuje swoje przepisy i promuje naturalne, polskie produkty.
Ma na swoim koncie około 400 przepisów. Jej potrawy to połączenie polskiej, tradycyjnej kuchni często inspirowanej różnymi technikami kulinarnymi świata. Uważa, że najważniejszy jest produkt. Popiera żywność ekologiczną i dobre, polskie produkty wysokiej jakości.

A oto jej kolejna propozycja kulinarna - tradycyjne, najbardziej znane i zawsze aktualne przepisy kuchni polskiej.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: kulinaria,  kuchnia polska
Wydawnictwo: Arystoteles
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 170x240
Liczba stron: 272
ISBN: 978-83-609-1058-0
Wprowadzono: 22.02.2013

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Kucharka polska (twarda) Książka 160,21 zł
Dodaj do koszyka
Kociołkowanie po polsku (twarda) Książka 32,72 zł
Dodaj do koszyka
Fyrtle My tu jemy Książka 44,00 zł
Dodaj do koszyka
Kucharka polska Książka 115,71 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - książki - Kuchnia polska - Małgorzata Puzio

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.7/5 ( 10 ocen )
  • 5
    8
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

Gabryśka od wujka Ryśka

ilość recenzji:217

brak oceny 17-03-2011 21:19

Czasem człowiek ma dość tych ciągłych nawiązań do historycznych kuchni, do dań, które wedle tradycyjnej metody robi się tak i siak. A przecież kuchnia tak samo jak każda inna dziedzina podlega ciągłym zmianom i ewolucji. Trzeba choć czasem spróbować iść z duchem czasu na kuchennym stole! Dlatego zaintrygowała mnie książka pt. Kuchnia polska, która to właśnie czerpiąc z tradycyjnych potraw, czy z tradycyjnych sposobów wyrobnictwa potraw, pokazuje, jak możemy uczynić przepyszny obiad wedle nowoczesnych standardów. To mi się podoba, bo jest to bardziej przystosowane do naszych czasów i dzięki temu możemy oszczędzić na nerwówce, a zająć się szybko tym, co potrzeba. Dla mnie ważne jest również to, że książka jest wydana bardzo przyzwoicie, jest elegancka, ładna, twarda okładka (co jest bardzo, ale to bardzo istotne) sprawia, że książka jest bardziej odporna i wytrzymalsza na zniszczenia. Ja takie książki lubię i jestem gotowa polecać je innym kucharkom w Polsce.

Opinia bierze udział w konkursie

Czy recenzja była pomocna?