SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Konopne gotowanie (twarda)

Nie tylko dla wielbicieli marihuany

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Znak
Data wydania 2021
Oprawa twarda
Liczba stron 256
  • Wysyłamy w 3 - 5 dni + czas dostawy
  • Dostępność Ostatnie sztuki u dostawcy
    Ostatnie sztuki produktu u dostawcy.
    Spróbujemy go dla Ciebie sprowadzić.
    W przypadku braku tej pozycji, zamówienie zostanie zrealizowane bez niej.
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój - nie tylko dla wielbicieli marihuany Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione. Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany. Dzięki tej książce: dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować, poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach - a są to sny piękne ??, odkryjesz bazowe ekstrakcje z użyciem suszu konopnego - stąd już tylko krok od tworzenia własnych kompozycji, przeniesiesz się do świata weed pairingu - nauczysz się łączyć składniki swoich ulubionych dań z terapeutyczną rośliną, która zaskakuje różnorodnością aromatów, wyniesiesz swoje kulinarne umiejętności na wyżyny. Stonerchefowie to prawdziwi eksperci w dziedzinie konopnego gotowania. Dzielą się swoimi sekretami i recepturami na: kofty wołowe z miętową rajitą, płonący makaron z sosem serowym, ptysie ze śmietaną mango pod truskawkową kruszonką, chałwę z miodem, pistacjami i truskawkami. Poznaj fantastyczne smaki, jakich nie spotkasz nawet w najlepszych restauracjach, i wyrusz w podróż do kulinarnego Disneylandu!

Jesteśmy psychologami, którzy żyją ze sobą w kompletnej symbiozie. Szerzymy wiedzę o konopiach, a w naszej kuchni powstają rozpustne dzieła sztuki. Zawodowo zajmujemy się tworzeniem treści popularnonaukowych o marihuanie na rynku amerykańskim; od ponad 5 lat analizujemy badania naukowe i przekazujemy tę wiedzę w przystępny sposób, zwiększając świadomość na temat konopi wśród największej społeczności użytkowników marihuany na świecie. Naszą wiedzę i doświadczenie przenieśliśmy na rodzimy grunt w postaci `Weedukacji`, którą prowadzimy jako Stonerchefowie. Szerszej publiczności daliśmy się poznać pierwszym ślubem konopnym w Polsce. Nasze życiowe motto brzmi: `Można? Można!`
S
Szczegóły
Dział: Książki
Promocje: nagrody literackie,  IBBY Polska Sekcja,  Znak - najlepsze tytuły
Wydawnictwa: Znak
Kategoria: kulinaria,  książki kucharskie,  
Wydawnictwo: Znak
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Rok publikacji: 2021
Wymiary: 169x234
Liczba stron: 256
ISBN: 9788324073719
Wprowadzono: 05.01.2022

RECENZJE - książki - Konopne gotowanie, Nie tylko dla wielbicieli marihuany - Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: