Jakość życia w zaburzeniach odżywiania
książka
Wydawnictwo Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej |
Oprawa miękka |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Autorka podjęła się analizy niezmiernie ważnego tematu. W analizie tej można spotkać się z wielką złożonością pojawiających się aspektów psychologicznych, socjologicznych, medycznych czy pedagogicznych. Rozprawa ta mająca znaczenie dla ustalenia planów terapii i rehabilitacji oraz profilaktyki i wychowania jest cenna zarówno ze względu na wielostronność podejścia do tematu jak i bogatą, rzeczową i wnikliwą analizę danych.W pozycji:
Charakterystyka zaburzeń odżywiania
Jakość życia w zdrowiu i chorobie
Uwarunkowania poczucia jakości życia
Psychospołeczne funkcjonowanie w zaburzeniach odżywiania
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 25.07.2009 |