Grzyby w potrawach - Bolesław Pilarek - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Grzyby w potrawach (twarda)

książka

Grzyby w potrawach - opis produktu:

Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo - aromatyczny.
S
Szczegóły

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

  • -29%
Wege

Jamie Oliver

twarda
49,70 zł 69.99
  • -39%
  • -30%
Portugalia do zjedzenia

Bartek Kieżun

twarda
48,87 zł 69.81
  • -30%
  • -50%
God Food Boska kuchnia Malki Kafki

Malka Kafka

twarda
34,87 zł 69.73

Zobacz również

  • -32%
Tarty i quiche Nowe łączenie smaków

PRACA ZBIOROWA

miękka
23,79 zł 34.99
  • -37%
Wege słodkości

Aidah Samphani , Lamyai Voizzi twarda

25,20 zł 39.99
  • -44%
Wędzenie i wędliny

PRACA ZBIOROWA

miękka
6,08 zł 10.86
  • -44%
Wypieki

PRACA ZBIOROWA

miękka
6,08 zł 10.86
  • -44%
Potrawy wielkanocne

PRACA ZBIOROWA

miękka
6,08 zł 10.86
  • -43%
Bez cukru a słodkie

Katarzyna Biłas

miękka
25,59 zł 44.90
  • RecenzjeRecenzje
  • Książka
  • Grzyby w potrawach
4.7/5 ( 7 ocen )
    5
    5
    4
    2
    3
    0
    2
    0
    1
    0

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.