Gotowanie w kombiwarze i parowarze - Georg Ferencsin - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Gotowanie w kombiwarze i parowarze (miękka)

książka

  • Wydawnictwo RM
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 94
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Dostępność niedostępny

Gotowanie w kombiwarze i parowarze - opis produktu:

W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania. W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze).Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne - opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.

Książka Gotowanie w kombiwarze i parowarze pochodzi z wydawnictwa RM. Autorem książki jest Georg Ferencsin. Książka Gotowanie w kombiwarze i parowarze liczy 94 stron. Jej wymiary to 225x240. Oprawa jest miękka.
S
Szczegóły
  • Dział: Książki
  • Wydawnictwo: RM
  • Oprawa: miękka
  • Okładka: miękka
  • Wymiary: 225x240
  • Ilość stron: 94
  • ISBN: 978-83-7243-925-3
  • Wprowadzono: 16.05.2011

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

  • -49%
Dynastia Miziołków twarda
15,21 zł 29.83
Dodaj do koszyka
  • -43%
Zawsze w porę miękka
22,74 zł 39.90
Dodaj do koszyka
  • -41%
Ten dzień miękka
23,50 zł 39.83
Dodaj do koszyka
  • -42%
Kaprys milionera miękka
23,19 zł 39.99
Dodaj do koszyka
  • -41%
Halny Cykl: Komisarz Forst, Tom 6 miękka
25,32 zł 42.90
Dodaj do koszyka

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Gotowanie w kombiwarze i parowarze

4.4/5 ( 7 ocen )
    5
    5
    4
    0
    3
    2
    2
    0
    1
    0

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

brak oceny

Gosia MB

  • 18-08-2011
  • 13:07

recenzja nagrodzona 2.00pkt

Kupiłam tę książkę ostatnimi czasy, głównie ze względu na chęć przejścia na nieco zdrowszą żywność niż dotychczas. A przecież gotowanie w kombiwarze i parowarze to zdrowie jak się patrzy. Warto zauważyć też to, że liczy się tutaj także smak, który choć jest nieco zmieniony niż przy nieprzetworzonych warzywach, czy przetworzonych w innej formie, to mimo wszystko nadal ten smak pozostaje atrakcyjny. Ja przekonałam się o tym wszystkim dzięki książce Georga Ferencsina pt. "Gotowanie w kombiwarze i parowarze". W końcu przecież to pełna smakowitych, pysznych, aromatycznych i oczywiście zdrowych przepisów, które powinny zagościć w każdym domu... chociaż raz w tygodniu. Tak dla zdrowia i smaku. Dla urozmaicenia. Choć niewątpię, że zawarte tu pyszne przepisy znacznie częściej zagoszczą na naszych stołach.

Czy recenzja była pomocna?